تغذیه و بهداشت
اینجا همه چی هست!!!
این وبلاگ مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران است
پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 12:48 ::  نويسنده : poya&soroush


فواید تغذیه‏ ای و سلامتی نخودفرنگی:
1 نخودفرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامین‏های B9, B1, C, k و همچنین منیزیم و فیبر
غذایی می‏باشد.
2 از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش
وزن دارند، مناسب است.
3 نخودفرنگی غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج
می‏برند، مفید است.
 مطالعات نشان داده است که مصرف نخود‏فرنگی برای افرادی که دارای کلسترول خون
بالایی هستند، سودمند می‏باشد.
4 وجود مقادیر زیادی ویتامین C و آهن در نخودفرنگی موجب شده است که این ماده غذایی
به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و برای کم خونی فقر آهن مناسب باشد.
5 لوتئین (رنگدانه گیاهی) موجود در نخودفرنگی به کاهش خطر ابتلا به بیماری های چشمی
مانند دژنراسیون ماکولار وابسته به سن (AMD) و کاتاراکت (آب مروارید) کمک می ‏کند.
6 نخود فرنگی موجب می ‏شود که قند خون به آرامی در خون جریان یابد، از این رو می
تواند سطح انرژی را در بدن ثابت نگه دارد.
7 نخودفرنگی به عنوان یک پشتیبان برای تولید انرژی، عملکرد سیستم عصبی و متابولیسم
کربوهیدرات‏ها شناخته شده است.
8 نخودفرنگی به واسطه آن سری از مواد مغذی که برای نگهداری و حفظ سلامت استخوان‏ ها
مهم و کارآمد می‏باشد به آمادگی بدن کمک می‏کند. این ماده غذایی سرشار از ویتامین K
می ‏باشد.
9 فولیک اسید و ویتامین B6 موجود در نخودفرنگی برای ارتقای سلامت قلب و عروق افراد
بسیار نافع است.
10 غنی بودن نخود‏فرنگی از آنتی اکسیدان‏هایی مانند ویتامین C، به پیشگیری از بروز
سرطان ‏ها کمک می ‏کند.

............................................................................................................................

شلغم گیاهی با برگهای ناصاف وبریدگیهای زیاد به رنگ سبز وسفیداست.ریشه ان غده ای شکل وبه حالت دراز وگرد وبه رنگ سفید وبا لکه های بنفش است.شلغم در هوای سرد بسیار خوب رشد میکندوشاید به همین علت است که در درمان بیماریهای تنفسی در فصل های سرد استفاده میشود.

خواص دارویی شلغم:1-مقوی است2-اشتها اور است 3-سرفه را تسکین میدهد4-ضعف جنسی رادرمان کرده و اسپرم را زیاد میکند5-قندخون را پایین می اورد6-تخم شلغم را اگر سرخ کرده وبخوریدبرای ضعف جنسی موثر است.7-خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است8-به دلیل داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی است9-حافظه راتقویت میکند10-شب کوری را درمان میکند11-زن حامله ای که در دوران بارداری شلغم استفاده کندبچه اش زودتر رشد کرده زودتر حرف میزند وزودتر راه میرود12-شلغم پخته بهترین دارو برای درمان برونشیت است.

............................................................................................................................

 

انجیر    -

درخت انجیر از زمانهای بسیار قدیم وجود داشته و از آن استفاده زیادی می‌شده است. در تورات از این درخت نام برده شده و اشعیای نبی ، خرقیا پادشاه آن زمان را در حدود 700 سال قبل از میلاد با انجیر مداوا کرده است. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و اسرائیل برده شده است. درخت انجیر در نزد یونانیان مقدس و محترم بوده بطوری که صادرات آن ممنوع اعلام شده بود.

شاعران و نویسندگان یونانی مانند هومر ، هرودوتوس و افلاطون در نوشته‌ها و اشعار خود آنرا ستوده‌اند در اوائل قرن هجدهم ، انجیر بوسیله میسیونرهای مذهبی اسپانیایی به کالیفرنیا برده شد و امروزه به مقدار زیاد در این ایالت و ایالات جنوبی آمریکا کشت می‌شود. حدود 85 درصد از محصول انجیر به صورت خشک به بازار عرضه می‌شود زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود.

انجیر درختی است با برگهای زرد و پنجه‌ای برنگ سبز خاکستری که بلندی آن تا شش متر می‌رسد و چون در مقابل سرمای شدید مقاومت ندارد بنابراین در مناطق معتدله و گرمسیر کشت می‌شود. درخت انجیر معمولا از سال چهارم شروع به میوه دادن می‌کند و تا سن بیست سالگی میوه می‌دهد.

ترکیبات شیمیایی

انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است. دارای مواد قندی ، مواد ازته ، چربی ، مواد معدنی ، آمینو اسید ، آنزیمهای مختلف و کاروتن می‌باشد. در برگهای آن حدود 0.6 درصد مواد تلخی مانند فی ین Ficusin و برگاپتین Bergaptene وجود دارد. شیره سفیدی که با شکستن شاخه‌های درخت انجیر و یا از میوه نارس آن خارج می‌شود بسیار سمی است و اگر بر روی پوست زده شود سلولها را از بین برده و می‌کشد. برگهای انجیر دارای Glycosiderutin می‌باشد.

 

  • انجیر تعرق بدن را زیاد می‌کند.
  • ادرار آور است.
  • حرارت بدن را کاهش می‌دهد.
  • چاق کننده است و آنهایی که می‌خواهند وزن اضافه کنند و یا برای بیمارانی که دوره نقاهت خود را می‌گذرانند بسیار مفید است. بدین منظور می‌توان آنرا با شیر سویا مخلوط کرده و بین غذاها خورد.
  • انجیر یبوست را برطرف می‌کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است.
  • برای درمان ناراحتیهای سینه حدود 20 گرم از خرما ، عناب ، انجیر خشک و مویز را باهم مخلوط کرده و آسیاب کرده سپس این پودر را با یک لیتر آب جوشانده تا حجم آن به نصف برسد. از این جوشانده می‌توان به مقدار سه فنجان در روز مصرف نمود.
  • جوشانده انجیر خشک درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی ، کلیه ، ذات‌الریه ، ذات‌الجنب ، سرخک ، مخملک و آبله می‌باشد.
     
  • جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است.
  • برای برطرف کردن سیاه سرفه ، برونشیت و ذات‌الریه از قهوه انجیر استفاده کنید و برای درست کردن این قهوه انجیر را ابتدا بو داده و سپس آنرا آسیاب کنید تا به صورت پودر درآید.
  • انجیر دستگاه هاضمه را تقویت می‌کند.
  • انجیر برای درمان سوء هاضمه مفید است.
  • سوپ انجیر بسیار مقوی است و برای افزایش شیر در زنان شیر ده مفید است. برای تهیه سوپ ، انجیر نارس را با گوشت بپزید‌.
  • برای برطرف کردن ورم گلو ، 50 گرم انجیر زرد را در 500 گرم شیر ریخته و مدت 15 دقیقه بگذارید سپس آنرا غرغره کنید و مقدری از آنرا نیز بنوشید.
  • جوشانده انجیر خشک در شیر برای درمان آنژین ، ورم لثه و ورم مخاط دهان نیز موثر است.

    • یکی از داروهای بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل ، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه می‌باشد. این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین می‌برد.
    • انجیر را می‌توان همراه با میوه‌های دیگر مصرف کرد انجیر با میوه‌های اسیدی مانند پرتقال و گریپ فروت سازگار نیست.
    • انجیر برای آنهایی که قند خونشان پایین می‌آید و یکباره احساس ضعف می‌کنند مناسب است زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب می‌شود.
    • خوردن انجیر باعث افزایش نیروی جنسی می‌شود.
    • انجیر تقویت کننده کبد است.
    • اگر ترشح ادرار کم باشد خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می‌شود.
    • برای برطرف کردن ورم بناگوش و دمل‌ها ، ضمادی از انجیر خشک با گندم درست کرده و روی ورم دمل بگذارید.
       
    • دم کرده انجیر با شنبلیله برای سینه درد و رفع خشونت سینه مفید است.
    • برای رفع ورم طحال ، انجیر را به مدت نه روز در سرکه خیس کنید و هر روز پنج عدد آنرا با سرکه بخورید.
    • انجیر ضد سرطان است.
    • انجیر در معالجه بیماریهای پوستی موثر است.

    خواص شیره درخت انجیر

    • مسهل بسیار خوبی است.
    • دارای دیاستازهای مختلفی است و برای نرم و ترد کردن گوشت بکار می‌رود.
    • شیره درخت انجیر را اگر به مدت چند روز روی زگیل و یا میخچه پا بگذارید آنرا از بین می‌برد.
    • برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است.
       
    • شیره درخت انجیر را با زرده تخم مرغ و یا روغن مخلوط کنید و روی زخمها بگذارید باعث التیام آنها خواهد شد.
    • ضماد شیره درخت انجیر با شنبلیله برای رفع نقرس مفید است.
    • برای معالجه جراحتهای پوستی ضمادی از شیره درخت انجیر با در جو درست کرده روی آنها بگذارید.
    • مالیدن شیره درخت انجیر بر روی سر از ریزش مو جلوگیری می‌کند.

...........................................................................................................................................................

1ـ تا سرحد امکان سعی کنید که بدون آنکه به مرحله لاغری برسید چربی اضافی بدن خود را کاهش دهید. شواهد قانع کننده موید آن است که اضافه وزناحتمال ابتلا به انواع سرطان را افزایش می دهد.
2ـ فعالیت بدنی حداقل 30 دقیقه در روز
3ـ از نوشیدن نوشابه های شکردار اجتناب کنید. از خوردن غذاهای پر کالری و پروسه شده خودداری کنید.
4ـ از انواع سبزیجات و میوه ها استفاده کنید. نان سبوس دار و غلات نه تنها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، بلکه به کاهش وزن نیز کمک می کند.
5ـ خوردن گوشت قرمز را محدود کنید. از مصرف گوشتهای پروسه شده (کالباس، سوسیس، ژامبون) تا حد امکان خودداری کنید. مصرف گوشت پخته شده حداکثر 500 گرم در هفته.
6ـ از مصرف هر گونه نوشابه الکلی خودداری کنید.
7ـ از مصرف غذاهای پرنمک یا کنسروهایی که نمک آلوده هستند خودداری نمایید.
8ـ از قرصهای ویتامین (Supplements)برای حفاظت خود در برابر ابتلای به سرطان استفاده نکنید.
9ـ توصیه می شود مادران در شش ماهه اول پس از زایمان فقط با شیر خود طفل را تغذیه کنند.
10ـ افرادی که تحت درمان سرطان قرار گرفته اند پس از اتمام دوره درمان مفاد پیشگیری را رعایت نمایند.

*** و در نهایت توصیه می شود سیگار نکشید.

............................................................................................................................

 


 

شير منبع غني از کلسيم است و نقش عمده کلسيم در تشکيل استخوان و دندانها مي باشد . شير و فرآورده هاي شير بخاطر مقدار کلسيم کافي ، آساني هضم و ارزاني از بهترين منابع کلسيم مي باشند . شير بدون چربي و شيري که چربي آن گرفته شده از نظر کلسيم بر شيرکامل ارجحيت دارد . زيرا وقتي که چربي شير که مقدار جزئي کلسيم دارد گرفته شود ،بجاي آن شيرکلسيم دار جانشين مي شود که پرارزشتر است . يک فنجان بستني از لحاظ مقدار کلسيم تقريباً با نصف فنجان شير برابر است . شيرپاستوريزه بايد حتماً در داخل يخچال بين صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداري شود.

 

از نگهداري شير پاستوريزه در خارج از يخچال خودداري شود . بعد از مصرف شير پاستوريزه ، شيشه خالي را با آب سرد شستشو دهيد. از انداختن درب آلومينيومي و يا ساير اشياء به داخل شيشه هاي شير پاستوريزه خودداري نمائيد .

 

چنانچه شيرپاستوريزه بيش از 48 ساعت در يخچال باقي بماند و علائم قساد و بريدگي در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت 1 دقيقه بجوشانيد .

 

 توصيه هاي لازم در مورد فرآورده هاي شير

 

از مصرف خامه غيرپاستوريزه خودداري نمائيد .

 

کره بسته بندي شده پاستوريزه تنها بمدت يک هفته در داخل يخچال قابل نگهداري است . براي مدت بيشتر بايد داخل فريزر نگهداري شود .

 

از مصرف کره غيرپاستوريزه و بصورت مستقيم خودداري کنيد .

 

توجه : کره غيرپاستوريزه و فله را ميتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .

 

بستني هاي سنتي بايد از شيرپاستوريزه تهيه شوند .

 

از مصرف هر گونه بستني با رنگ مصنوعي خودداري کنيد .

 

از مصرف پنير تازه بپرهيزيد .

 

پنير تازه در صورتي قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل يخچال باقي بماند تا عاري از آلودگيهاي ميکروبي گردد .

 

هنگام خريد کشک مايع دقت کنيد تا علائم کپک زدگي و بوي نامطبوع نداشته باشد .

 

کشک مايع را قبل از مصرف به مدت 10 تا 20 دقيقه بجوشانيد .

‌توصيه هاي لازم در مورد شيرخام ( غيرپاستوريزه )
 

 

اگر اجباراً از شيرخام استفاده مي کنيد حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقيقه در حال جوش بهم بزنيد . شيرخام را قبل از جوشاندن در يخچال نگذاريد .

 

چنانچه در هنگام جوشاندن شيرمقداري از آن در محوطه آشپزخانه ريخت ، بايد حتماً محل کاملاً شسته شود . از مصرف مجدد کيسه هاي پلاستيکي که قبلاً شيرخام در آن بسته بندي شده جداً خودداري گردد .
ظروف مورد استفاده شيرخام بايد پس از مصرف با آب و مايع ظرفشويي شسته شده و با آب سالم آبکشي شود . نهايتاً سعي کنيد از شيرپاستوريزه استفاده شود . گاهي بر شيرفاسد جوش شيرين مي زنند که دلمه نبندد بنابراين شيرکيلويي خريداري نشود . 

...........................................................................................................................................................

یک متخصص تغذیه میگوید:عسل حاوی قندهای گلوکز و فروکتوز است ومیزان کلسیم ،منیزیم،پتاسیم،اهن وفسفات را در بدن افزایش میدهد.اگر متخصص به شما پیشنهاد میکند به هنگام سرماخوردگی عسل رابا اب ولرم میل کنیدبه دلیل خاصیت ضدباکتریایی ان است.وباعث ازبین رفتن باکتریهای  ایجاد کننده عفونت  گلو میشود.اگر  هم از رژیم غذایی لاغری استفاده میکنیدهرروز صبح یک لیوان اب لیمو وعسل میل کنیدکه در تقویت متابولیسم بدن موثر است.

............................................................................................................................

 

• اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنید همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنید و اگر جایی خواستید غذای پخته بخورید هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورید مگر دو سه ساعت قبل از غذا.

 

• در رابطه با شیرینی ها بهتر است میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنید. منظور شیرینی های سالمی است که در بازار  به فروش می رسد و با آرد و مواد اولیه سالم آنها را درست می کنند. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.

 

• از تخمه های دارای روغن های سرد مانند آفتاب گردان و تخمه ژاپنی و امثال آن به هیچ وجه نبایداستفاده کنید. به جای آن می توانید انواع مختلف تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خریزه و طالبی هم مفید است و هم چنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است.
• در مورد آجیل باید دقت کنید هر میوه ای که خدا بسته آفریده است مانند گردو و بادام را هرگز در آجیل ها اگر به صورت باز باشند استفاده نکنید، چرا که مشکل آفرینند و باید در زمان مصرف شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد(مانند پرتقال که میوه ای بسته است و درست نیست که ما آن را به صورت باز قرار دهیم جز در زمان مصرف) . ولی پسته و فندق که خودش باز است اشکال ندارد که مغزش را جدا کنید.

............................................................................................................................

 

تعریف:
یک داروی طبیعی با منشاء معدنی است که به صورت موضعی در بیماری های زنان استفاده می شود. این دارو قابل تهیه از مطب می باشد که با تجویز پزشک داده می شود.

 

کاربرد:
در دفع شدن کیست ها و توده های رحمی و تخمدانی کاربرد دارد.
برای خانم هایی که به مشکل کم بودن میل جنسی مبتلا هستند نیز مفید است، چرا که یک نوع تنقیه و پاک سازی انجام می دهد.

مقدار و دوره مصرف:
بسته به مشکل بیمار می باشد ولی عموماً سه عدد تجویز می شود که یک روز درمیان و شب ها قبل از خواب مورد استفاده قرار می گیرد و اگر تزریق واژینال عسل نیز تجویز شده باشد باید در شب هایی که تزریق عسل انجام نمی شود، یک روز در میان تزریق نخود زنان انجام شود.
در صورت نیاز به تکرار دوره درمان، استفاده مجدد از نخود زنان با فاصله یک ماهه با تجویز پزشک قابل انجام است.

 

نحوه مصرف:
موضع زنانه را با روغن زرد چرب نموده و شب، قبل از خواب یک عدد از نخود زنان را به صورت عمیق داخل واژن وارد نمایید، تا صبح کاملاً جذب می گردد و می بایست صبح مجدداً با روغن زرد، موضع را به صورت سطحی چرب کنید.

تذکر:

- استعمال نخود زنان برای دختران ممنوع است و ممکن است به صورت جدی برای مجردها (به دلیل بکارت) مشکل ایجاد کند.
- بعد از استفاده از نخود زنان، بسته به نوع مشکلی که داشتید ممکن است ترشحات غلیظ چسبناک یا توده ها و کیستهایی دفع گردد که جزء سیر درمان است و بعد از مدتی بر طرف می شوند. این ترشحات بعضاً به شکل توده، سفید یا رنگی می باشند. در مراجعات بعدی درمان از دفع این توده ها و ترشحات پزشک معالج را مطلع کنید.
- معمولاً برای بیمارانی که بخور واژینال دود عنبر نسا نیز در کنار نخود زنان تجویز می گردد، توصیه می شود بخور عنبر نسا را بعد از اتمام دوره استفاده از نخود زنان انجام دهند.

............................................................................................................................

 

 

در شب یک قاشق چای خوری عسل را در داخل و گوشه چشم راست، و یکی در گوشه چشم چپ تان بریزید و آرام پلک بزنید تا در همه جای چشمتان پخش شود.
مقداری سوزش خواهد داشت ولی وقتی چشمتان را ببندید، سوزش قطع می شود.

این کار معمولاً توسط پزشک در یک دوره یک هفته ای تجویز می گردد و برای بهداشت چشم نیز انجام اینکار هر شش ماه در یک دوره یک هفته ای سفارش می گردد ولی برای افرادی که دارای سوزش چشم یا ناراحتی های چشمی هستند تحت نظر پزشک باید انجام شود.

ضمناً حتماً باید از مرغوبیت و کیفیت عسل مطمئن باشید تا دچار مشکل نگردید.

............................................................................................................................

 

 

 
تزریق واژینال عسل (عسل برداشتن):
برای چند روز، شبی 20 سی سی تزریق عسل در واژن را تزریق واژینال عسل گویند که معمولاً در یک دوره هفت شب تجویز می گردد.

 

تذکر :

- تزریق در داخل واژن، ویژه زنان متاهل می باشد و برای مجردها بجای تزریق برای ورود عسل به داخل واژن می بایست مقداری عسل را شبها روی گاز استریل (یا پارچه آب ندیده) ریخته و کاملاً گاز را آغشته با عسل کرد و روی بدنشان بگذارند و طاقباز بخوابند تا کم کم عسل به داخل واژن هدایت شود.
- به اصطلاح برای افراد مجرد، برای ورود عسل داخل واژن از عنوان “عسل برداشتن” و برای افراد متاهل از عنوان "تزریق واژینال عسل" استفاده می شود.
- انجام این کار در در دوران قاعدگی ممنوع می باشد.
- حتماً باید از مرغوبیت و کیفیت عسل مطمئن باشید تا دچار مشکل نگردید. عسل مورد استفاده باید زنبوری و چند گیاهی باشد و از عسلی که زنبور تنها از یک نوع گیاه استفاده کرده مانند عسل یونجه خودداری شود چراکه عسلی خوب است که زنبور هر چه بیشتر از گیاهان متنوع استفاده کرده باشد.
- از سرنگ 20 سی سی بدون سوزن برای تزریق استفاده شود و باید سرنگ خشک باشد و اگر برای بار دوم به بعد سرنگ را شسته اید، حتماً سرنگ را خشک و بعد استفاده نمایید.
- می توانید سر سرنگ را نیز قیچی کنید تا راحت تر، سرنگ کشیده شود و عسل داخل آن شود.
- قبل از تزریق عسل در داخل واژن، محیط بیرونی سرنگ را با ضماد زرد یا روغن محلی چرب نمایید.

- پس از تزریق در شب، در صبح با مقداری ضماد زرد یا روغن محلی موضع بیرونی واژن را چرب نمایید.

............................................................................................................................

این دم کرده، تحلیل برنده ورمها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب ، جهت بیماریهای مغز و اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کاووس و وسواس و بیماریهای مفاصل مفید است. به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا می باشد.

 

از آنجاییکه بسیار لطیف و ضعیف هست جوشاندن و کوبیدن آن سبب از بین رفتن خاصیت آن می شود. هنگام مصرف نباید آنرا نرم کوبید و یا زیاد جوشاند بلکه باید با شعله غیر مستقیم و خیلی آهسته و طولانی مدت دم بکنید. مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر هست.

 

برای آرامش و تقویت اعصاب دم کرده افتیمون بخورید. طبع آن گرم و خشک است و تاثیر آن روی سر خوب است. برای آلزایمر نیز مفید است.

............................................................................................................................

 

خوردن موارد ذیل ممنوع می باشد:
گوشت گاو و مرغ، انواع سوسیس و کالباس، نوشابه های گازدار، رب گوجه فرنگی کارخانه ای، کشک مایع کارخانه ای، سرکه های کارخانه ای، آب لیموی کارخانه ای، انواع لبنیات پاستوریزه، انواع پفک، انواع شکلاتها، انواع روغنهای موجود در بازار (مایع و جامد)، آدامس، سس مایونز، بستنی های صنعتی، انواع نان فانتزی، موز، خیار(1) ، کیوی، هر نوع مواد غذایی کنسرو شده، چای، پیتزا، قند و شکر، شیرینی های قنادی، کره، مرغ و تخم مرغ ماشینی، هرگونه نوشیدنی اسانس دار و آب کلردار یا فلورایدی.

استفاده از موارد ذیل ممنوع می باشد:

خمیر دندان، قلیان میوه ای و ظروف آلومینیومی، پلوپز، زودپز و تفلون.


خوردن هم زمان موارد ذیل ممنوع می باشد:
گوشت با ماست، ترشی با ماست، شیر با میوه و مواد غذایی خام با پخته.

 

تذکر :

با توجه به مورد فوق الذکر
- خوردن ماست در کنار هرگونه غذای دارای گوشت قرمز یا سفید ممنوع می باشد.
- شیر را با خرما و عسل می توانید میل کنید. ولی خوردن شیر با هر نوع میوه دیگری مانند موز (شیر موز) باعث فاسد شدن شیر و هلاکت معده می گردد. شیر کاکائو نیز مضر می باشد.
- کاهو و سالاد را همراه با غذا و حتی در فاصله کوتاه قبل و بعد از آن نباید خورد.
- به همراه غذا می توانید ماست (در صورتیکه غذا گوشتی نباشد)، سبزی خوردن تازه، پیاز، زیتون و ترشی میل نمایید.
- خوردن هم زمان چند نوع غذا ممنوع می باشد.
- خوردن ماست در کنار ترشی ممنوع می باشد. بنابراین حتی درست کردن سس که در آن ماست و آبلیمو با هم مخلوط می گردند، نیز مضر می باشد.

............................................................................................................................

خیار اگر رسیده باشد می توانید بخورید. خیار رسیده باید به اندازه یک سوم خربزه بزرگ شود و بعد خورده شود در غیر این صورت خوردن خیار به صورت کال مانند خوردن هر میوه کال باعث سوء هاضمه و بزدلی می شود و ترسویی می آورد.

............................................................................................................................

 

 
آب آهن تاب تغلیظ شده:
به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه آب آهن تاب تغلیظ شده،به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
آب آهن تاب تغلیظ شده برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از این آب استفاده نمایند. آب آهن تاب تغلیظ شده، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. آب آهن تاب تغلیظ شده را می توانید از مطب یا عطاری های مورد تایید تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، آب آهن تاب تغلیظ شده تهیه می گردد.

تذکر :
- برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی گازهای سمی می باشد توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.
 
- در پاسخ به برخی از سوالات قدیمی درج شده در سایت، به آب آهن تاب تغلیظ شده، عرق آهن نیز اطلاق شده است که منظور همان آب آهن تاب تغلیظ شده است که نام مناسب تری برای آن می باشد.

آب آهن تاب معمولی:
آب آهن تاب معمولی به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلز آهن کوره رفته) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به آب آهن تاب تغلیظ شده، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب معمولی استفاده نمایند.
این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و درمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد.

تذکرات کلی :
- توصیه می شود، حتماً خانمهای باردار و کودکان، بجای استفاده از قرص یا قطره آهن از آب آهن تاب معمولی یا تغلیظ شده استفاده نمایند.
- برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند.
بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است.

............................................................................................................................

پودر شویا، پودر سفید رنگی است که جهت مسواک زدن، بجای خمیر دندانهای امروزی استفاده از آن توصیه می گردد.
جهت استفاده از این پودر، می بایست آنرا روی مسواک ریخته و دندانها را مسواک نمود. منظور از مسواک نیز همین مسواکهای موجود در بازار می باشد.
مسواک زدن با این پودر باعث نابودی تمام میکروبهای معده که محل زندگیشان لای دندانهاست، می گردد، همچنین برای از بین بردن جرم دندانها نیز موثر هست.

 

پودر شویا را می توانید از عطاریهای مورد تایید ما تهیه نمایید.
برای بهداشت دندانها توصیه می شود، شبها روی دندانهایتان عسل زنبوری چند گیاهی بمالید و تمام حفره های دندانهایتان را کاملاً با عسل آغشته نمایید و صبح ها با پودر شویا مسواک بزنید. لازم به ذکر است شیرینی عسل تنها شیرینی هست که قند آن برای دندانها مفید می باشد. بجای عسل همچنین می توانید با مقداری پنیر محلی دندانهایتان را آغشته نمایید و صبح مسواک بزنید.
 

تذکر:

- متاسفانه خمیر دندانهای امروزی شیرین و دارای ترکیباتی هستند که برای دندانها مضر می باشند.
- کودکان نیز می توانند از پودر شویا استفاده کنند ولی نباید آنرا قورت بدهند.
- پودر شویا را به هیچ وجه به لثه نباید زد، بلکه به وسیله مسواک باید به دندانها زد و استفاده روزانه از آن، به همین طریق، باعث رفع مشکلات لثه ها نیز خواهد شد.
............................................................................................................................

عنبر نسا :

 

عنبر نسا همان مدفوع الاغ می باشد که دود آن برای کاهش خونریزی و کوتاه کردن دوره پریود و درمان انواعی از عفونت های واژینال مورد استفاده قرار می گیرد و باید بیمار دود عنبر نسا را داخل مجاری واژن خود بخور دهد.

طرز استفاده:

برای این کار 2 الی 3 عدد عنبر نسا را همراه با خاک شیر و اسپند،
روی کمی ذغال انداخته و گلدان سفالی که ته آن سوراخ داشته باشد را روی آن برگردانید، که در این صورت مانند دودکش می شود، لباس زیر خود را درآورده و دامن بلندی بپوشید و به حالت نیم خیز روی آن بیاستید.
این کار را 2 روز قبل از زمان پریود، 2 روز در زمان پریود و 2 روز بعد از پریود انجام دهید.

 

ضمناً برای تقویت حنجره و تارهای صوتی نیز دود عنبر نسا کاربرد دارد که باید آن را داخل حنجره تان بخور بدهید.

............................................................................................................................

 

برای شستن موی سر و بدن هیچ صابونی به درد نمی خورد مگر آنکه طبیعی و قابل خوردن باشد (کلاغ، مورچه و سوسک ها به آن علاقه دارند و آن را می خورند). در حال حاضر در عطاری های مورد تایید، دو نوع از این صابون ها به نام صابون قهوه اي و صابون زیتونی موجود است.
صابون قهوه ای با صابون زیتونی کارایی متفاوتی دارند. صابون قهوه ای برای کسانی که ریزش مو دارند و یا دارای موهای چرب هستند و صابون زیتون برای موهای خشک بهتر است.
لازم به ذکر است صابونهایی که به اسم صابون طبیعی در بازار موجود هستند، اکثراً مورد تایید نمی باشند. ضمنا هیچ گونه شامپو مورد تایید نمی باشد و هیچ مصرفی ندارد و برای شستن سر باید از صابون استفاده کرد و آن را مستقیماً به سر زد و برای بدن نیز صابون را غیر مستقیم استفاده کنید (به لیف بمالید نه به بدن) و باید به صورت نشسته سرتان را بشویید یا شانه بزنید.

...........................................................................................................................................................

    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    موضوعات
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان download و آدرس psrdownload.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان